Om

Mitt namn är Anette Nyström och jag har jobbat med människor under en lång tid. Jag började min karriär som frisör och utbildade mig sedan på universitetet till lärare och har en lärarexamen i pedagogik, och jag har under de senaste tolv åren jobbat på gymnasiet, därav har jag en lång erfarenhet av att jobba med människor. 

Jag har utbildning i professionella samtal och kommunikation samt även Diplomerad/Certifierad livscoach utbildning. Eftersom jag under de senaste tolv åren jobbat som pedagog och med utbildning, så är mitt mål även att jobba med utbildning inom detta område. Med andra ord är min nya karriär att jobba som livscoach och utbildare. 

Jag kommer snart att börja lansera webbkurser inom personlig utveckling.

Min tro och nyfikenhet på människans förmåga att ta eget ansvar för sitt liv och att kunna förändra det vi vill förändra, med andra ord personlig utveckling, där individen kan bygga en ny livsstil och befästa nya vanor och beteende för livet. Jag tror på att alla med sin vilja och motivation har kompetens för detta i en knuff på vägen med livscoaching!